Uspješno zaključivanje Autotech 2017 pojačava obnovljenu optimizam u MENA Vast Auto Aftermarket

Autotech 2017 1


Uspješno zaključivanje Autotech 2017 pojačava obnovljenu optimizam u MENA Vast Auto Aftermarket

25. izdanje AUTOTECH International Auto Aftermarket Trade Showa zaključilo se na uspješnoj bilješci s oduševljenim odgovorom Bliskog istoka i Sjeverne Afrike kao i međunarodnim izlagačima.

Autotech 2017 je najveća i najopsežnija sajamska industrija za automobile i platforma je koja se susreće s vrhunskim donositeljima odluka specijaliziranih za rezervne dijelove automobila, dodatke, radionice automobila, opreme za benzinske stanice i prehrambene industrije s kvalitetnim trgovinskim posjetiteljima iz Egipta i Sjeverne Afrike , Izložba je održana od 10. do 12. prosinca 2017. godine u Međunarodnom kongresnom i izložbenom centru Kairu (CICC) za forume i događaje. Kina Lutongov štand broj je 5.E208.

Kina Lutong koji posjeduje osnovnu tehnologiju ubrizgavanja goriva za industriju auto dijelova. Dijelovi za ubrizgavanje goriva za automobile i kamione iz Kine-Lutong na izložbi u potpunosti su pokazali profesionalnu, preciznu, pouzdanu i ekološki prihvatljivu osobinu dijelova, komponenti i opreme. Izvanredna demonstracija proizvoda privukla je veliki broj profesionalnih kupaca da gledaju demo i raspravljaju s našim osobljem na štandu, dodajući aktivnu atmosferu za cijelu izložbu.

Kina Lutong je posvećena inženjeringu, razvoju i proizvodnji sustava za ubrizgavanje goriva, EFI komponenti, Tester i alata za visoke performanse i industrijske primjene. Hidraulička glava prikladna za Delphi, Bosch, Zexel & DENSO obrađena je odlična Ekonomska, pouzdana usluga i dugi vijek trajanja. Uzorci iz Kine Lutonga privukli su mnogo profesionalnih kupaca da se posavjetuju s našim osobljem na štandu.

Izložba povezuje vodeće proizvođače i distributere industrije auto dijelova s kvalificiranim kupcima iz Egipta i Sjeverne Afrike, stvarajući i povećavajući distribuciju svojih proizvoda u ovoj regiji. Ovo je savršena prilika kako voditeljima industrije tako i malim i srednjim poduzećima da se uključe u potpuno zastupljenu automobilsku industriju.

China Lutong Parts Plant is a professional OEM & Aftermarket parts supplier, which specialized in diesel engine parts. Our main products include plunger barrel,Control Valve, Injectors,common rail valve, Head rotor (VE Pump Parts), Plunger, Delivery Valve, Cam Disk, Repair Kits, Feed Pump and more.


"Upoznajte kupce" program za sve izlagače su potpisivanje umrežavanje događaja, koji će vam omogućiti da postavite licem-u-lice sastanaka s visokim donositeljima odluka iz automobilske industrije. Iskreno se nadamo da ćemo uživati u plodnom dugoročnom poslovnom odnosu s klijentima iz cijelog svijeta kako bismo podijelili zajedničke prednosti.

Slike na AutoTech 2017

Braille House Number

Some key features of ADA room number signs include:
1. Raised Characters: The room number must be raised or embossed to allow tactile reading by individuals with visual impairments.
2. Braille: ADA signs must include Grade 2 Braille, which is a system of raised dots that allows individuals with visual impairments to read through touch.
3. High Contrast: The color contrast between the background and the characters must be high to ensure readability for people with low vision.
4. Pictograms: In addition to the room number, ADA signs may include pictograms or symbols to provide additional information, such as indicating accessible restrooms or wheelchair accessibility.
5. Mounting Height: ADA guidelines specify the appropriate mounting height for room number signs to ensure they are easily visible and accessible for individuals using wheelchairs or mobility aids.
It is important for public buildings, such as hotels, hospitals, and offices, to have ADA room number signs to ensure equal access and navigation for everyone, regardless of their abilities.

Braille House Number,Braille Sign Plate,Acrylic Plate Braille Signs,Braille Script Numbers

Shanghai Caide Printing Co.,Ltd. , https://www.caideprinting.com